Wie ben ik

Mijn naam is Erwin Bergkamp. Ik verheug mij zeer je te mogen verwelkomen op mijn website.
Ik kom uit Wijk bij Duurstede en ben actief als fotograaf en trainer.

Het is schitterend om nieuwe mensen te leren kennen, al helemaal als je op een later tijdstip met ze samen mag werken. Tijdens mijn schooljaren ben ik al in contact gekomen met fotografie en dit is lange tijd een hobby van mij geweest. Nu ben ik de laatste jaren steeds meer bezig om van deze hobby een deel van mijn werk te maken. Momenteel ben ik nog in deeltijd bezig met beroepsmatige fotografie, echter hoop ik dit ooit voltijd te kunnen gaan doen!

Wat zeggen ethausiaste klanten over mij?

caret-down caret-up caret-left caret-right

"Door onze gedeelde passie voor fotografie, Erwin achter de camera en ik er voor hadden we al een aantal keer gesproken om samen eens wat plaatjes te schieten. Toen ik een berichtje kreeg van Erwin dat zijn nieuwe studio klaar was en getest moest worden lagen de spullen zo in de auto en was ik onderweg. Door onze overeenkomende verwachtingen van het resultaat duurde het niet lang voordat er zeer gave foto's gemaakt werden.

De ontspannen, relaxede en positieve vibe rond Erwin maakt niet alleen het samenwerken erg prettig, hij zorgt ook voor een natuurlijk, ontspannen omgeving en niet te vergeten erg mooi resultaat!"

Judith Renes Lunteren

"Een gepassioneerde fotograaf die alle tijd neemt tijdens de fotoshoot. Hij laat je graag alle fijne kneepjes zien van het vak waardoor je door zijn enthousiasme met plezier erin meegenomen wordt.

Er wordt gekeken naar alle verschillende mogelijkheden waarbij ik zelf ook mijn mening mocht geven die op een erg vriendelijke manier besproken werd. Daarnaast ook veel gelachen waardoor het een plezier is om gefotografeerd te worden. Kortom echt een goede aanrader!

"Vanwege een steeds meer groeiende carriere als DJ/Producer was ik op zoek naar een fotograaf voor persfoto's en een nieuw logo. Ik dacht meteen aan Bergkamp Photography vanwege zijn passie voor fotografie. erwin was erg enthousiast met mijn verzoek en we zijn direct aan de slag gegaan met ideeën op doen. Binnen één middag waren we klaar met het maken van de foto's en het idee van het logo.

Erwin had alle vrijheid in het bewerken van de foto's en het maken van het logo. Binnen enkele weken kreeg ik al de resultaten te zien en het was precies zoals ik zelf in gedachte! kortom, een zeer te vreden klant!"

Astrid V De Bilt

"Erwin Bergkamp is een fotograaf met passie voor zijn werk en dat zie je aan elke foto die hij maakt. Veelzijdig schiet hij mooie plaatjes van de natuur om ons heen, maar ook prachtige portret foto's die ik zelf ook heb laten maken samen met mijn dochter door hem. Een jonge gedreven fotograaf die elke uitdaging aan gaat als het om fotografie gaat."

Angel Verkerk Bilthoven

"Meerdere malen een fijne samenwerking gehad met Erwin (Bergkamp Photography) met mooie resultaten van goede kwaliteit. Gezellige en ontspannen sfeer, denkt waar nodig met je mee. Een echte aanrader!"