Wie ben ik

Mijn naam is Erwin Bergkamp. Ik verheug mij zeer je te mogen verwelkomen op mijn website.
Ik kom uit Wijk bij Duurstede en ben actief als fotograaf en trainer.

Het is schitterend om nieuwe mensen te leren kennen, al helemaal als je op een later tijdstip met ze samen mag werken. Tijdens mijn schooljaren ben ik al in contact gekomen met fotografie en dit is lange tijd een hobby van mij geweest. Nu ben ik de laatste jaren steeds meer bezig om van deze hobby een deel van mijn werk te maken. Momenteel ben ik nog in deeltijd bezig met beroepsmatige fotografie, echter hoop ik dit ooit voltijd te kunnen gaan doen!

Wat zeggen ethausiaste klanten over mij?

Astrid V De Bilt

"Erwin Bergkamp is een fotograaf met passie voor zijn werk en dat zie je aan elke foto die hij maakt. Veelzijdig schiet hij mooie plaatjes van de natuur om ons heen, maar ook prachtige portret foto's die ik zelf ook heb laten maken samen met mijn dochter door hem. Een jonge gedreven fotograaf die elke uitdaging aan gaat als het om fotografie gaat."

Angel Verkerk Bilthoven

"Meerdere malen een fijne samenwerking gehad met Erwin (Bergkamp Photography) met mooie resultaten van goede kwaliteit. Gezellige en ontspannen sfeer, denkt waar nodig met je mee. Een echte aanrader!"